Alina Creţu, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea, a obţinut zilele trecute medalia de argint în cadrul Turneului Internaţional de Box Feminin din Bulgaria, la categoria 69 de kg tineret.

„În finală a întâlnit o sportivă din Bulgaria, de două ori campioană europeană. S-a descurcat bine, a făcut un meci care este cel mai bun din cariera ei de sportivă. Din păcate, a fost învinsă la puncte şi a obţinut locul al II-lea. Antrenorul lotului este mulţumit de prestaţia Alinei şi privim încrezători în viitor. Avem mari speranţe că va obţine o medalie şi la Campionatele Europene din luna septembrie, din Muntenegru. De asemenea, doresc să-i mulţumesc domnului director Vasile Miron pentru implicarea totală în sprijinirea secţiei de box. Dumnealui este  prezent la antrenamente noastre, le cunoaşte foarte bine pe fete şi ne dă un suport moral foarte bun”, ne-a declarat antrenorul secţiei de box de la CSM Danubiu Tulcea, Ştefan Simion.

Sportiva este din Isaccea şi este elevă a Liceului Teoretic „Ion Creangă” Tulcea, în clasa a XI-a. Pe lângă performanţele sportive, Alina se descurcă excepţional şi la învăţătură, având bursă de merit.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.