Prefectura judeţului Tulcea s-a sesizat cu privire la modalitatea de alegere a reprezentantului PNL Mihai Huleni în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a declarat ieri  preşedintele CJ, Horia Teodorescu.

Hotărârea privind alegerea consilierului judeţean PNL în funcţia de vicepreşedinte nu a fost însoţită de avizul uneia din comisiile sesizate, situaţie anunţată de altfel şi înaintea şedinţei de secretarul general al CJ, Cristian Mihai.

„Organizaţia judeţeană a PSD nu va contesta decizia luată săptămâna trecută. Este doar o problemă de legalitate care a fost sesizată la nivelul Prefecturii”, a declarat preşedintele CJ, Horia Teodorescu.

Până la începutul săptămânii viitoare, va fi emisă o decizie prin care vor fi stabilite domeniile de care sunt responsabili cei doi vicepreşedinţi ai CJ.

„Probabil că până luni vom da decizia pentru ambii vice-preşedinţi”, a precizat preşedintele Teodorescu.

Săptămâna trecută, 16 consilieri judeţeni, reprezentanţi ai PNL, PMP şi ai Pro România, l-au votat în unanimitate ca vicepreşedinte al instituţiei pe liberalul Mihai Huleni, consilierii judeţeni PSD absentând de la şedinţă.