Atleţii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea au reuşit să obţină trei medalii la competiţiile sportive desfăşurate weekend-ul trecut. Astfel, două medalii de aur au fost câştigate de către Ştefănuţ Costel Agache atât la Campionatul Naţional de Cros de la Botoşani, cât şi la Cupa Rarăul, desfăşurată la Câmpulung Moldovenesc, la proba de 2.000 m.

Sportivii Manole Claudiu, Pintilie Daniel, Buşilă Octavian şi Ciortan Cosim sunt atleţii care au reuşit să cucerească cea de-a doua treaptă a podiumului, în cadrul competiţiei desfăşurate la Botoşani, la proba pe echipe de 4.000 m.

„Mă aşteptam la aceste rezultate din partea copiilor. Sportivii sunt foarte serioşi şi ascultători, iar rezultatele au fost pe măsură. Şi antrenamentele s-au desfăşurat în condiţii normale. Luna aceasta nu mai avem alte competiţii la care să participăm cu sportivii. Doresc să mulţumesc atât conducerii clubului, cât şi părinţilor pentru înţelegere şi susţinere”, ne-a declarat antrenorul secţie de atletism a CSM Danubiu, Valentin Pohrib.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.