După un an de pauză, astăzi, în Piaţa Civică se dă startul oficial a celei de-a XIII-a ediţii a Târgului „Expoflora”, un eveniment special şi foarte aşteptat de tulceni. Un număr de 22 de producători de flori şi articole cu specific floral, cât şi meşteri populari din întreaga ţară şi judeţul Tulcea dau culoare şi mireasmă până duminică oraşului nostru.

Tulcenii sunt aşteptaţi la târg pentru a-şi îmbogăţi grădinile cu unele dintre cele mai variate sortimente de flori şi arbuşti. În total 22 de comercianţi, dintre care 12 ce provin din municipiul Tulcea vor fi prezenţi la eveniment.

„Ne bucură participarea producătorilor locali şi îi sprijinim pe toţi participanţii să îşi facă cunoscute produsele. Îi invităm pe tulceni să participe la târg pentru a-şi înfrumuseţa casele şi grădinile cu unele dintre cele mai frumoase flori, sau măcar pentru a-şi delecta privirea. De precizat că trebuie respectate regulile de distanţare fizică şi purtarea măştii de protecţie. Avem avizul din partea tuturor instituţiilor, inclusiv de la Instituţia Prefectului şi ISU”, ne-a declarat viceprimarul municipiului, Dragoş Simion.

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe comercianţi  din judeţul şi municipiul Tulcea, dar şi 9 din Galaţi, Dâmboviţa, Sibiu, Prahova, Brăila şi Constanţa.