Tulcenii vor putea dona haine şi încălţăminte oamenilor nevoiaşi prin 10 containere colectoare ce vor instalate în mai multe zone din municipiu, inclusiv în curţile unor biserici. Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea va asigura atât mentenanţa containerelor, cât şi modul de repartizare al obiectelor donate.

„Containerele se vor regăsi şi în curţile unor biserici din Tulcea şi în apropierea unor spaţii comerciale. Anonimatul era păstrat şi înainte, dar având în vedere că donatorul trebuia să se deplaseze în unul din sediile Direcţiei, acest lucru necesita mai mult timp, iar prin aceste containere dorim să venim mai aproape de oameni, astfel putând găsi punctele mai aproape de casă. Tot timpul se donează la Direcţie, iar produsele sunt redistribuite anumitor persoane care au nevoie”, ne-a declarat directoarea DAPS Tulcea, Ştefana Zibileanu.

Până la finalizarea amplasării containerelor, DAPS Tulcea face un apel la tulceni, şi nu numai, pentru donarea de hăinuţe pentru băieţei cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.