Dansatorii de la Let’s Go Dance Tulcea au reuşit să cucerească din nou podiumul la competiţiile online organizate în ultima lună. În cadrul competiţiilor Dance Empire- Unleash your spirit şi Romanian Dance Competition- by UDO România, trupele de dans ale clubului tulcean au reuşit să obţină nu mai puţin de şapte medalii. De asemenea, la solo dansatorii tulceni au obţinut trei medalii în cadrul celor două competiţii.

Astfel, la competiţia Dance Empire, desfăşurată pe 15 mai, trupele Mini Thunders, Thunders,

Let’s Go Junior şi  Let’s Go au reuşit să obţină aurul, iar trupa Black and White bronzul, la categoria StreetDance. La solo Ştefania Fulea s-a urcat pe prima a treaptă a podiumului, fiind urmată, pe locul II, de Riana Stamm. La cea de-a doua competiţie, desfăşurată pe 1 iunie, tot online, trupa Let’s Go Junior a obţinut medalia de aur, iar Let’s Go locul al treilea. La solo locul al doilea ia revenit dansatoarei Riana Stamm.

„Au avut de luptat cu trupe foarte puternice din România. Au fost prezente cele mai bine pregătite trupe la Romanian Dance Competition. Noi am muncit mult pentru aceste concursuri. Dansul este una dintre cele mai distractive metode de a te relaxa. Dansul combină în cel mai plăcut mod mişcarea cu muzica şi comunicarea, dar aduce şi bună dispoziţie. La Let’s Go Dance se leagă prietenii de ani de zile”, ne-a declarat profesoara copiilor, Lidia Băluţă.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA