Ultramaratonistul Sorin Andrici şi triatloniştii clubului Aqua Vita Delta Tulcea vor lua startul Campionatul Naţional de Duatlon şi Campionatului European de Duatlon Standard şi Sprint, desfăşurat la Târgu Mureş, în perioada 2-4 iulie. Anul acesta vor fi două campionate de duatlon, unul pe distanţă standard şi unul pe distanţă sprint, astfel se vor decerna titlul de Campionat Naţional la ambele probe.

Sorin Andrici, legitimat în cadrul clubului Aqua Vita Delta Tulcea, va participa în cadrul Campionatului European de Duatlon Standard şi Sprint la categoria de vârstă 45+. Alături de el, la aceeaşi categorie de vârstă va participa şi sportivul Mircea Cralea, dar doar pe distanţa Sprint.

Andrici va avea de parcurs la proba standard un traseu de 10 km alergare, circa 40 km bicicletă, urmând ca la final să mai alerge încă 5 km până la linia de sosire. La proba sprint sportivul va parcurge acelaşi traseu, dar cu distanţele înjumătăţite.

„Obiectivul este să urc pe podium, acum să vedem ce rezultate voi avea.  Nu am mai participat la o astfel de competiţie, dar încerc deoarece îmi plac provocările. La recomandarea antrenorului Mihai Ivanov am decis să particip, deoarece mi-a zis că am şanse să urc pe podium şi că ar trebui să mă înscriu. Mă antrenez de aproximativ o lună de zile pentru acest concurs. Fiind probele mai scurte acestea se bazează pe antrenamente mai rapide şi de intensitate mai mare”, ne-a declarat ultramaratonistul Sorin Andrici.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA