Fotbaliştii grupei 2007 de la clubul  Victoria Delta Tulcea au reuşit să se claseze pe locul I la Turneul Naţional „GoldCup”, care s-a desfăşurat la  Piatra Neamţ, weekend-ul trecut.

Cu o prestaţie şi un efort deosebit din partea vulturilor de la grupa 2007 antrenaţi de Emil Nanu şi Iulian Nedu, de-a lungul întregului turneu, aceştia au debutat cu o victorie de 2-0, goluri fiind marcate de Niculiţă Denis, împotriva celor de la Juniorul Bucureşti.

Al doilea meci al grupei a fost cu Steaua Magică Iaşi, pe care, după un joc foarte consistent şi apreciat, tulcenii l-au câştigat cu 5-0, trei goluri fiind marcate de Niculiţă Denis şi câte unul de Cernamoriţ Rareş şi Raiciu Nicea.

În fazele eliminatorii sportivii s-au întâlnit cu Unirea Ruginoasa, scorul fiind 2-1, golurile fiind marcate de Cernamoriţ Rareş şi Şiacu Cristian, iar în semifinale cu o echipă foarte bună, Kids Tâmpa Braşov, scorul fiind de 1-0, iar golul fiind marcat de Niculiţă Denis. În cadrul finalei mari, Victoria Delta Tulcea a jucat împotriva Academiei FC Bacău, scorul fiind de 1-1, gol marcat de Radu Cosmin, iar după loviturile de departajare scorul a fost de 2-1 pentru tulceni.

Portarul echipei, Andrei Alexandru, a decis finala care s-a disputat pe Arena Centrală din Piatra Neamţ, apărând două lovituri de la 11 m.

„A fost un turneu foarte bun din punctul nostru de vedere. Orice competiţie de nivel naţional este foarte utilă pentru noi. Tulcea este mai la margine şi destul de rar avem contact cu fotbalul bun de calitate din restul ţării. A fost un turneu bun, la care au participat echipe puternice, din Iaşi, Braşov, Bucureşti, Bacău. Faptul că am şi reuşit performanţa de a câştiga ne bucură cu atât mai mult şi este un lucru extraordinar pentru noi, care ne aduce satisfacţie şi împlinire”, ne-a declarat antrenorul sportivilor de la Victoria Delta Tulcea, Emil Nanu.

Copiii campioni sunt: Andrei Alexandru – portar, Voicu Ştefan, Costache Eduard, Şiacu Cristian, Anghel Ayan, Codreanu Cristi, Bourceanu Luca, Surdu Rareş, Brumă Răzvan, Radu Cosmin, Raiciu Nicea, Cernamoriţ Rareş, Niculiţă Denis, Topalof Andrei, Raicu Vlad, David Dragoş, Zaharia George, Grigoraş Andrei.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.