Andrei Alexandru, Rareş Cernamoriţ, Cosmin Radu şi Niculiţă Denis, sportivi legitimaţi în cadrul Clubului Victoria Delta Tulcea, componenţi ai grupei 2007,  participă în perioada 15-21 iulie la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea în vederea formării Lotului Naţional de Fotbal U15.

Din lotul Regiunii 2  fac parte 17 jucători, selectaţi în urma acţiunii Turneul Speranţelor, organizată de către Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal  Tulcea, acţiune la care au participat peste 120 de sportivi.

Din cei 17 jucători care vor forma Selecţionata Regiunii 2 doar Constanţa are mai mulţi jucători convocaţi (10), fiind urmată de Tulcea cu patru sportivi, Galaţi cu doi şi Buzău cu unul.

„Cu Denis Niculiţă lucrez de trei ani, iar cu ceilalţi sportivi de aproximativ cinci ani. În afară de Andrei Alexandru care este din oraş, ceilalţi sunt din judeţul Tulcea. Rareş Cernamoriţ este din Murighiol, Radu Cos-min este din Sarichioi, iar Denis Niculiţă din Enisala. Este de apreciat că părinţii fac eforturi pentru a-i aduce la Tulcea, la antrenament. De exemplu, Rareş Cernamoriţ este din Murighiol şi vine încă de mic, de cele mai multe ori cu microbuzul, la antrenamente. Nu ştiu câţi părinţi ar fi dispuşi să facă acest sacrificiu pe lângă cele financiare. Ne-am dori ca aceşti copii să fie sprijiniţi sub o formă sau alta printr-un abonament la mijloacele de transport, cu siguranţă va conta pentru ei. Sunt copii foarte serioşi care vin la antrenamente de fiecare dată şi ne dorim să rămână aşa în continuare”, ne-a declarat antrenorul sportivilor de la Victoria Delta Tulcea, Emil Nanu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.