Mai mulţi cetăţeni riscă să fie sancţionaţi cu amenzi de 2.000 de lei dacă nu îşi ridică maşinile abandonate de pe străzile din municipiului Tulcea, potrivit unui anunţ al Direcţiei de Poliţie Locală.

Poliţiştii locali au identificat şapte autoturisme abandonate pe cinci străzi. Pe strada Mihai Viteazu se află o maşină marca Alfa Romeo, de culoare negru, fără numere de înmatriculare, abandonată de foarte mult timp.

Pe strada Florilor se află o maşină marca Opel, care are o stare fizică improprie circulaţiei, este de culoare alb, fără numere de înmatriculare. Pe aceeaşi stradă se mai află o maşină marca Dacia de culoare roşu.

Pe strada Portului se află un autovehicul marca Opel Astra de culoare gri cu numerele de înmatriculare expirate, TL 047116, fabricată în 2008. Tot pe această stradă se află un vehicul marca Dacia, de culoare gri, cu numere de înmatriculare TL 78 PAM.

Pe strada Socului este abandonat un autoturism marca Renault de culoare gri, înmatriculat cu numărul TL 02 MPD.

Şi pe strada Eternităţii un BMW de culoare gri, înmatriculat sub numărul TL 03 YBU, îşi aşteaptă proprietarul.

Două maşini abandonate, ridicate săptămâna aceasta

Poliţiştii locali au ridicat săptămâna aceasta două autoturisme abandonate pe Aleea Cristina şi strada Dobrogeanu Gherea.

„Ne puteţi semnala existenţa unor ase-menea  autoturisme pe aplicaţia Tulcea City Report. Vă rugăm să precizaţi clar locaţia, marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului. Ridicările vor continua!”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Tulcea.

Maşinile ridicate sunt depozitate într-un spaţiu special amenajat la STP Tulcea, iar cei care vor să le recupereze trebuie să plătească o amendă de 2.000 de lei plus cheltuieli de transport şi depozitare şi să facă dovada inspecţiei tehnice periodice.

Cetăţenii care au cunoştinţă de existenţa unor autoturisme abandonate sau fără stăpân, pot face o sesizare însoţită de fotografii fie pe adresa de e-mail a direcţiei, respectiv politialocalatulcea@primariatulcea.ro, sau pe aplicaţia Tulcea City Report.