Şase echipe de volei atât din ţară şi din Republica Moldova participă, weekend-ul acesta, la cea de-a doua ediţie a Memorialu-lui Iulian Rădulescu, care se desfăşoară la sala Clubului Sportiv Şcolar Tulcea, de lângă lacul Ciuperca. Competiţia este organizată de Asociaţia Clubului Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea, în parteneriat cu CSS Tulcea, într-un proiect cofinanţat de Primăria Municipiului Tulcea.

Echipele participante în cadrul turneului sunt: CSS Bacău, CSS 1 Constanţa, Speranţa Vulcăneşti (Republica Moldova), CSS Tul-cea 1, CSS Tulcea 2 şi OLD Boys Volei Delta Tulcea.

„Domnul Iulian Rădulescu a fost profesorul meu în copilărie, apoi am fost adversari şi ulterior am devenit colegi. Iulian Rădulescu a fost directorului Clubului Sportiv Şcolar timp de patru ani. A fost unul dintre cei mai titraţi antrenori din România la nivel juvenil. A obţinut 18 titluri de campion naţional. Este antrenorul care a adus pentru prima dată în istoria oraşului Tulcea primul titlu de campion naţional la juniori, în 1994. A fost antrenor al loturilor naţionale de juniori ani la rând. A participat la competiţii internaţionale foarte multe. Este antrenorul care a promovat echipa Deltacons în divizia A. Prin acest memorial dorim să-i aducem un omagiu, să-i ţinem vie amintirea. A fost o persoană importantă pentru oraşul nostru. Dânsul a fost constănţean, dar a făcut cele mai mari performanţe în oraşul Tulcea. Fiecare echipă participantă va avea câte cinci jocuri”, ne-a declarat antrenorul secţiei de volei a Clubului Sportiv Şcolar (CSS), Constantin Burungiu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.