Sorin Andrici  a reuşit din nou să urce pe podium. De data aceasta, a câştigat două medalii de argint la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfăşurat în perioada 21-23 septembrie, în municipiul Târgu Jiu.

Sorin Andrici a participat la proba de rezistenţă pe distanţa de 1.500 m, unde a scos un timp de cinci minute, şi la proba cros pe distanţa de 3.000 m, cu timpul 11 minute şi 50 de secunde. La ambele probe a participat la categoria de vârstă 45+.

În cadrul acestei competiţii au participat peste 150 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga ţară care s-au întrecut în probele de viteză, rezistenţă, cros, săritură în lungime şi aruncarea greutăţii.

„Am participat la proba de 1500 m plat şi 3000 m cros cu un teren variat. Proba de 1500 m s-a desfăşurat pe stadionul din Târgu Jiu, iar proba de cros într-o pădure din apropiere. A fost o competiţie frumoasă şi am fost onorat  să fac parte din lotul Jandarmeriei Române. Am concurat la categoria +45 de ani şi am reuşit să obţin la ambele probe medalia de argint. Au fost două probe grele. Avem sportivi foarte buni. Sunt bucuros că am câştigat aceste două medalii. Demonstrez în continuare că se poate face sport şi după 45 de ani. De aceea promovez toate sporturile din Tul-cea începând cu kaiac, triatlon, atletism, box, karate. Important este să facem mişcare şi să ne dăm copiii la un sport. La proba de cros am alergat cu adidaşi de pistă, deoarece nu ştiam unde se va desfăşura proba, dar m-am descurcat. Nu am întâmpinat dificultăţi în urma probelor, am alergat conform antrenamentelor pe care le-am făcut şi mă aşteptam la timpii pe care i-am scos. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute, având în vedere că în ultimul timp nu m-am antrenat pentru distanţe atât de scurte”, ne-a declarat jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.