Marian Croitoru, sportiv legitimat în cadrul Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea, a obţinut medalia de argint, la categoria 46 de kg, la Finala Campionatului Naţional de Lupte pentru Copii 9-11 ani şi 12-13 ani, care s-a desfăşurat la Târgu Mureş, în perioada 7-10 octombrie.

La Finala acestui campionat antrenorii Milton Popovici şi Popa Dumitru au participat cu şase sportivi. Cu toate că nu a reuşit să urce pe podiumul naţional, sportivul Vasilică Nicola a reuşit să se claseze pe locul cinci la categoria 42 de kg.

Marian Croitoru practică luptele de trei ani de zile şi se află la prima sa medalie. Marian Sportivul este elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” din Tulcea.

„Am reuşit să luăm o medalie de argint prin sportivul Marian Croitoru, la categoria 46 de kg. A fost un concurs foarte greu, cu 760 de participanţi. Rezultatul a fost unul excepţional ţinând cont că acest copil face lupte de trei ani. Locul doi este unul  mulţumitor şi pentru mine şi pentru părinţii care fac naveta în fiecare seară pentru a-l aduce la antrenamente. Copilul vine din Nufăru pentru a practica sportul de performanţă. Este o răsplată pentru munca depusă”, ne-a declarat antrenorul CSS Tulcea, Milton Popovici.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.