Galeriile Casei Avramide sunt, din nou, gazdele evenimentului Iarmaroc Design Fair, a cărui primă ediţie, desfăşurată în luna august a acestui an, s-a bucurat de un real succes.

Cu mic, cu mare, tulcenii sunt aşteptaţi în perioada 17-19 decembrie la expoziţia cu vânzare a produselor unicat sau în ediţie limitată, create de producători locali şi naţionali: decoraţiuni de Crăciun, articole vestimentare din materiale naturale, sustenabile, ceramică, bijuterii, cărţi pentru copii, lucrări de artă plastică şi ilustraţii, home & deco, gustări locale dulci şi sărate, cafea de specialitate şi multe alte surprize.

Organizatorul, Primăria Municipiului Tulcea, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Eco Muzeale, ne asigură că se vor lua măsurile necesare pentru respectarea distanţării sociale şi anunţă că accesul, atât al expozanţilor cât şi al vizitatorilor, se va face exclusiv pe baza certificatului de vaccinare, evenimentul având loc în interior.

„Până în acest moment s-au înscris 11 producători locali şi naţionali, pregătirile fiind într-un stadiu avansat, mai ales că am avut prima ediţie în vară şi lucrurile decurg mai uşor. Expozanţii sunt dornici să participe, în special producătorii locali, după ce promovarea din vară a avut ecou”, Claudia Marian, iniţiatoarea târgului.

La ediţia din august, cei 11 artişti prezenţi au expus obiecte de design, bijuterii de autor, creaţii vestimentare, dar şi bunătăţi.

Ideea târgului a pornit de la tulceanca Claudia Marian, în vârstă de 28 de ani, care a terminat studiile de Fashion Design în Danemarca.