Canotorii de la secţia kaiac-canoe a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea au reuşit anul acesta performanţa de a aduna în palmares un număr dublu de medalii comparativ cu anul anterior, în ciuda faptului că restricţiile au limitat desfăşurarea normala a concursurilor de profil.

Sportivii nu s-au lăsat demoralizaţi şi au continuat să facă performanţă, având grijă să nu neglijeze orele de şcoală. Antrenorii sunt foarte mândri de prestaţia elevilor.

„Am încheiat anul competiţional cu un total de 30 de medalii, dintre care 13 de aur, 8 de argint, 9 de bronz şi, spre mândria noastră, graţie performanţelor realizate, avem 7 sportivi convocaţi în loturile naţionale: Serghei Iulian, Gavrilă Robert, Chilug Sebastian la Lotul Naţional de ju-niori I, unde pregătirea se desfăşoară în Baza Sportivă Bascov- Budeasa (Piteşti) şi Irofei Bianca, Botaş Andreea, Băraru Gabriela şi Chiluh Vlad, componenţi ai Lotului Naţional de juniori II, pregătirea desfăşurându-se la Tul-cea”, a declarat, pentru ziarul Delta, antrenoarea Nicoleta Tertiş de la CSM Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.