Consiliul Judeţean a pus în dezbatere publică un regulament pentru premierea sportivilor tulceni care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale şi a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanţe.

„În ultimii ani, tinerii sportivi din judeţul Tulcea au adus acasă premii importante la competiţiile naţionale, balcanice, europene sau chiar mondiale, iar sportivii tulceni se pot lăuda şi cu participări şi premii la olimpiade. Performanţa, însă, trebuie recunoscută şi recompensată de instituţiile administraţiei publice judeţene, iar Consiliul Judeţean are posibilitatea, aşadar, de a acorda premii care să răsplătească eforturile depuse şi să recunoască meritele de-osebite obţinute în cadrul competiţiilor naţionale sau internaţionale”, se arată în referatul de aprobare.

Regulamentul prevede că vor fi premiaţi doar sportivii care au obţinut locurile I-VI la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale.

În cazul disciplinelor sportive individuale cu probe pe echipe, echipaje sau ştafete, precum şi la jocurile sportive, valoarea premiului acordat este individuală.

De asemenea, vor fi premiaţi antrenorii principali care au contribuit la realizarea performanţelor sportivilor tulceni care au obţinut locurile I-VI la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită  ziarului DELTA.