Calendarul competiţional sportiv al acestui an prevede peste 65 de competiţii pe care Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Tulcea, împreună cu asociaţiile şi cluburile sportive din judeţ, le-au stabilit până în acest moment.

Directorul DJST Liviu Urlih spune că nivelul competiţiilor se apropie de cel de di-nainte de pandemie.

„Dacă în anul 2019 am avut un număr de 73 de competiţii realizate, cu 7.620 de participanţi, în 2020, din cele 95 de competiţii planificate am realizat doar 26, din cauza pandemiei, cu un număr de 1.940 de participanţi. Anul trecut a fost posibil să realizăm 38 de competiţii cu 3.020 de participanţi. Pentru anul acesta avem la momentul actual 65 de competiţii în calendarul competiţional, iar lista încă nu s-a închis. În mare măsură, ne apropiem la nivelul lui 2019″, ne-a declarat Liviu Urlih.

Duminica viitoare, Liviu Urlih va participa la Tura de Gheaţă, competiţia ciclistică organizată de Clubul Pelikan Bike, şi va oferi premii din partea DJST-ului.

„În viitorul apropiat va fi competiţia ciclistică <<Tura de gheaţă>> a celor de la Pelikan Bike, pe 13 februarie, mai exact. Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret va fi prezentă şi va oferi premii, constând în cupe şi tricouri”, a spus directorul DJST.

În colaborare cu Primăria Tulcea şi cluburile sportive se lucrează la programul pentru Săptămâna Sportivă, eveniment care se doreşte a deveni o emblemă a municipiului.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.