Sorin Andrici a încheiat duminica trecută ultramaratonul Transylvania 6 days, cea mai lungă competiţie de acest gen din România, pe locul V, după ce a alergat 576 de km.

Evenimentul a avut loc în Reghin, Mureş, în perioada 8-14 august şi s-a desfăşurat în cadrul Festivalului Internaţional de Ultramaraton. Luni, 8 august, s-a dat startul ultramaratonului la Baza Sportivă „Avântul”, iar timp de cinci zile Andrici a reuşit să alerge câte 100/zi. În ultima zi, cu ultimele puteri, sportivul a mai adăugat 76 de km.

,,Mi-a lipsit o echipă de suport, a trebuit să-mi fac singur shake-uri cu proteină, să îmi dau cu cremă, să iau pastile sau să îmi fac bandajări. De obicei, soţia mea, Veronica, se ocupă de tot ce ţine de sănătate, dar ea a putut să ajungă abia în ultimele două zile de concurs, lucru care mi-a dat totuşi energia necesară să depăşesc cei 500 de km propuşi. Sunt foarte mulţumit de rezultat, am fost în competiţie cu mine, aşa cum, de altfel, sunt mereu”, ne-a declarat Sorin Andrici. Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.