În cartierul E3, pe strada Meduzei, în locul celor 47 de garaje desfiinţate se vor realiza 68 de locuri noi de parcare, din care două vor fi destinate persoanelor cu dizabilităţi, a anunţat, ieri, Primăria Tulcea.

De altfel, strada Meduzei se va repara cu fundaţie din piatra existentă şi strat de beton asfaltic, suprafaţa totală afectată de lucrări fiind de 2.300 mp.

„Având în vedere diferenţa de nivel dintre cota trotuarului de gardă a Blocului nr.18 şi cea a străzii Meduzei, se vor realiza ziduri de sprijin, în grosime de 40 cm, cu fundaţie continuă din beton. Pentru a proteja conducta existentă din spatele Blocului nr.1, zidul de sprijin va fi retras aproximativ 2,50 cm”, se precizează în informarea Primăriei.

În spaţiile libere se vor amenaja zone verzi, se vor monta indicatoare de circulaţie şi se vor aduce la nivel toate căminele existente.

Termenul de execuţie  este de 3 luni, valoarea contractului fiind de 594.221,95 lei, exclusiv TVA.

Primăria Tulcea precizează că, în funcţie de lucrări, se pot introduce restricţii temporare de circulaţie pe anumite tronsoane.

„Rugăm locuitorii să coopereze pentru realizarea acestei importante lucrări şi să tolereze disconfortul creat”, se arată în comunicat.