În topul celor mai mari salarii obţinute în judeţul Tulcea pe contractul individual de muncă cu normă întreagă, cel mai bine plătit tulcean, cu peste 10.000 de euro lunar net, este directorul general al unei societăţi comerciale din domeniul transport şi depozitare.

Cinci persoane din judeţul Tulcea încasează salarii brute cuprinse între 20.000 de lei şi 50.000 de lei lunar pe contractul individual de muncă, conform unui top întocmit de ziarul „Delta” cu ajutorul datelor aferente Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor, sistemul informatic gestionat de Inspecţia Muncii.

Remuneraţia de vârf, de 50.000 de lei brut lunar, este încasată de o persoană cu ocupaţia de directorul general al unei societăţi comerciale din domeniul transport şi depozitare.

Podiumul este completat de un director de societate comercială din sectorul industriei prelucrătoare ce încasează între 49.000 de lei şi 40.000 de lei, urmat de un administrator de societate comercială din cadrul aceleiaşi industrii cu un salariu brut cuprins între 39.000-30.000 de lei.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.