Primăria Tulcea a anunţat organizarea concursului de recrutare arhitect şef pentru municipiu. Dosarele de concurs se pot depune până la data de 7 iunie 2022, iar proba scrisă va avea loc la sediul Primăriei municipiului Tulcea, în data de 24 iunie 2022, ora 10.00.

Recent, primarul Ştefan Ilie declara că există specialişti care şi-au exprimat intenţia de a participa la concurs.

„Deja sunt oameni care ne-au trimis intenţia lor ca atunci când vom publica concursul să vină să participe la examen. Îi rog pe cetăţeni să mai aştepte puţin. Vreau să precizez că începând din luna septembrie-octombrie a anului trecut, arhitectul şef a intrat în concediu de paternitate şi ne-a lăsat fără arhitect timp de un an. Ne-am descurcat, chiar dacă a fost mai greu. Am avut persoane detaşate prin transfer, ne-a ajutat şi arhitectul Consiliului Judeţean, domnul Preotu. Nu a rămas nimeni fără autorizaţie”, a precizat primarul Ştefan Ilie.

Filip Raicu, fostul arhitect şef al municipiului, a fost dat afară de primarul Ştefan Ilie în luna martie a acestui an, în urma unui raport al Comisiei de disciplină care arată că acesta a semnat ilegal mai multe autorizaţii de construire.