Este vorba de Simona Iurco de la „Alexandru Ciucurencu”, Alexandra Popa de la Liceul „Ion Creangă” şi Ana Stalianov de la Liceul „Jean Bart” Sulina.

Simona Iurco a absolvit gimnaziul la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” şi îşi doreşte să continue studiile la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, pe specializarea matematică-informatică.

Dirigintele Simonei, prof. Gabriela Popescu, a avut doar cuvinte de laudă pentru elevă.

„Simona este un copil foarte bun, implicat în toate activităţile şcolare şi extraşcolare, un elev care a învăţat constant şi în mod egal, la toate disciplinele. Ea are o educaţie deosebită, citeşte foarte mult şi face performanţă în toate concursuri la care participă, este un exemplu de elevi pe care ne dorim să îi avem mai mult în băncile şcolii”, ne-a declarat Gabriela Popescu.

Şi despre Ana Stalianov, eleva din Sulina care a luat nota 10 la Evaluare, dirigintele acesteia ne-a spus că este un copil de excepţie.

„O elevă conştiincioasă, implicată şi muncitoare, care îşi doreşte să plece mai departe, din păcate pentru noi, la un alt liceu. Suntem bucuroşi pentru reuşita ei, iar eu sunt convinsă că va excela în tot ceea ce şi-a propus. Ana Stalianov este un copil minunat, un elev de excepţie, cu 10 pe linie din clasa a V-a ţi până într-a VIII-a”, a afirmat prof. Mihaela Reva.

Profesorul Eugen Şerban, dirigintele Alexandrei Popa, eleva de 10 de la Liceul Teoretic „Ion Creangă”, se declară mândru că a avut la clasa sa o elevă de asemenea calibru şi susţine că aceasta a avut pe parcursul celor patru ani de gimnaziu doar note de 10.

„Sunt foarte mândru de Alexandra Popa, care a avut 10 pe linie, din clasa a V-a şi nici acum nu s-a dezis de performanţă. O fată deosebită, care învaţă foarte bine şi de care orice profesor ar fi mândru. De-a lungul anilor, s-a remarcat la numeroase concursuri, cu siguranţă parcursul educaţional va fi încununat de succes şi în continuare”, a menţionat prof. Eugen Şerban.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.