Ivan Ignat, primarul comunei Slava Cercheză, a fost premiat pentru longevitate la cârma administraţiei publice locale cu diploma de excelenţă de „Primar de 8 stele”, cu prilejul sesiunii aniversare a  Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) la împlinirea a 25 de ani de la înfiinţare.

Primarul  Ivan Ignat se află la conducerea administraţiei locale de 30 de ani şi se numără printre edilii şefi votaţi în cadrul primelor alegeri libere de după anul 1989.

„Mi-a fost conferit titlul de primar de opt stele. Acesta reprezintă o recunoaştere a efortului meu timp de 30 de ani în comuna Slava Cercheză unde am realizat mai multe obiective. Sunt singurul primar din judeţ cu opt mandate şi mai sunt trei primari de cinci mandate şi alţi opt cu patru mandate. Am mai primit de-a lungul timpului astfel de distincţii în ultimele cinci mandate. Printre realizări menţionez alimentarea la reţeaua de apă şi racordarea la canalizare pe întreg teritoriul, asfaltare în proporţie de 85% din comună şi urmează un proiect de gaze naturale. Sper ca în acest mandat să închei proiectul de asfaltare în totalitate. De altfel, acesta este ultimul meu mandat şi nu voi mai candida la viitoarele alegeri. Voi lăsa oameni care au mai multă energie”, ne-a declarat primarul comunei Slava Cercheză, Ivan Ignat.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.