Echipa de ultramaraton Spartanii a iniţiat o campanie umanitară pentru Izabela, o fetiţă de şapte anişori din Partizani, care a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală. Tulcenii care doresc să întindă o mână de ajutor sunt aşteptaţi mâine, 10 iulie, între orele 09-21:00, să doneze orice sumă disponibilă în urna din faţa cortului instalat în Piaţa Civică.

Diagnosticul pentru Izabela a venit fulgerător anul trecut şi i-a îngenuncheat familia. În urma unor analize complexe, părinţii Izabelei au aflat că tumoarea este benignă, dar că riscul de se mări şi deveni malignă este imediat, iar viaţa fetiţei lor poate fi salvată, dacă aceasta ar fi supusă unei operaţii într-un timp cât mai scurt.

Părinţii nu dispun de fondurile necesare tratamentului pe care Izabela trebuie să-l urmeze, vital pentru ea. Până acum, pe lângă creditele la bancă pe care familia le-a făcut, s-au strâns din donaţii 50.000 de euro, însă mai sunt necesari  încă 20.000, pe care Spartanii speră să îi adune, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, dar şi al societăţilor comerciale, care au fost alături de ei şi în alte cazuri umanitare.

„Fetiţa are o şansă la viaţă doar dacă părinţii reuşesc să strângă suma de 70.000 de euro, costul operaţiei care se poate efectua la o clinică specializată din Germania, astfel că orice sumă donată este importantă. Aşteptăm tulcenii să ne fie alături şi de această dată, să ne susţină în încercarea de a o salva pe Izabela. Este o şansă pentru noi toţi de a ne demonstra solidaritatea, omenia şi empatia. Haideţi să o ajutăm pe Isabela să aibă un viitor!”, ne-a declarat Sorin Andrici.

Oricine doreşte să ajute financiar, dar care nu are posibilitatea de a ajunge la cortul din Piaţa Civică, poate face do-naţii pe numele Ifrim Cristina, mama Izabelei, în următoarele conturi:

Cont lei RO61BTRLRONCRT0589343302
Cont euro RO38BTRLEURCRT0589343301

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.