O veste tristă a îndurerat o mulţime de oameni. Medicul stomatolog Iulian Juncănaru fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuţite, a murit la doar 39 de ani. Clinica Edent din Tulcea, unde el a lucrat ca stomatolog, precum şi apropiaţii au făcut anunţul trist. Tânărul a murit subit acasă, cel mai probabil după un stop cardio-respirator.  Potrivit unor surse, Iulian ar fi avut probleme cu inima.

„Cu mare durere în suflete vă dăm o veste pe care cu greu o putem accepta. Colegul şi prietenul nostru, dr. Iulian Juncănaru, nu mai este printre noi. Dumnezeu a vrut să ni-l ia mult prea repede. Era o minune de om, un medic extraordinar, un profesionist excepţional, un talent, un prieten pe care l-am iubit cu toţii. A construit alături de noi fundaţia a ceea ce astăzi înseamnă Clinica Edent. Ne rugăm pentru sufletul lui şi ne dorim ca îngerii să îi vegheze drumul lin către cer. Pentru noi, este doliu în familia Edent. Nu te vom uita niciodată, zâmbetul tău va rămâne in inimile noastre! Condoleanţe familiei, care trăieşte o durere de neimaginat”, au transmis reprezentanţii Clinicii Edent.

Iulian Juncănaru era un stomatolog care se bucura de multă apreciere din partea pacienţilor săi.

Originar din Broşteni, judeţul Suceava, medicul Iulian Juncănaru lucra la mai multe clinici din ţară, printre care şi Edent Tulcea, unde realiza implanturi dentare, încă din 2009. În timpul liceului a vândut cosmetice pentru a putea ajunge la facultate şi mergea vară de vară la fraţii lui în Italia pentru a munci.

„Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinţii mi-au zis că sunt pensionari şi că nu mă pot ţine în şcoală, în facultate. Aşa că vara mergeam să muncesc la fraţii mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, declara Iulian Juncănaru în anul 2020, în emisiunea culinară.

Tânărul stomatolog era o fire energică, mereu cu zâmbetul pe buze, optimist şi dornic să îşi petreacă timpul în compania altor oameni. Toţi îl îndrăgeau, era extrem de carismatic şi avea o mulţime de prieteni cu care păstra legătura constant, iar vestea morţii lui a fost un şoc uriaş pentru cei care l-au cunoscut.

Pe lângă stomatologie şi pasiunea pentru gătit, lui Iulian îi plăcea foarte mult să călătorească, să iasă cu prietenii şi să petreacă. De sărbători, Iulian avea în plan să meargă acasă, la mama lui, la Broşteni, iar în luna ianuarie ar fi trebuit să plece într-o vacanţă în Iordania.