Pensionarii tulceni vor mai multe toalete publice în zona centrală a municipiului şi reclamă timpul mare de deplasare până la un grup sanitar. Aceste aspecte au fost sesizate ieri de preşedintele Consiliului Judeţean al Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Tulcea (CJPPV), Ovidiu Dumitrescu, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural.

„Am tot ridicat problema toaletelor publice  în Comitetul de Dialog Civic şi nu s-a rezolvat nimic. În zona centrală nu există toalete publice, decât cea din spate de la Visa. Toaleta publică care era în Parcul Personalităţilor nu mai există. Am solicitat ca cel puţin la marile complexe de magazine să existe o toaletă publică”, a declarat preşedintele Ovidiu Dumitrescu.

În acest context, viceprimarul George Şinghi a precizat demersurile realizate de Primăria Tulcea în acest domeniu.

„În ultimul an Primăria Tulcea a instalat un număr de cinci toalete publice automate în proximitatea lacului Ciuperca, Orăşelul Copiilor, zona Pelican”, a spus George Şinghi.

Printre altele, preşedintele CJPPV Ovidiu Dumitrescu, a atras atenţia şi asupra unor sesizări primite de la cetăţeni cu privire la anumite pagube produse de cetăţenii ucraineni refugiaţi cazaţi în diverse locaţii.

Citiţi continuare în ediţia tipărită a ziarului DELTA.