Horia Teodorescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Tulcea, nu s-a decis încă dacă va candida pentru un nou mandat la conducerea partidului.

Vara trecută, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că a declanşat alegeri în organizaţii, la Tulcea fiind programate în prima parte a acestui an. Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la preşedinţia PSD Tulcea, Horia Teodorescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat.

„În cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Tulcea vor fi alegeri până la vară. Voi decide”, ne-a declarat preşedintele Teodorescu.

Anul trecut, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu anunţa  că nu va mai candida la alegerile locale din 2024.

„Nu voi mai candida la Consiliul Judeţean”, ne-a spus, săptămâna trecută, Horia Teodorescu.

PSD Tulcea va demara în perioada următoare o activitate de sondare privind candidaţii pentru Primăria municipiului Tulcea, dar şi a primăriilor din judeţ. Tot atunci va fi decis şi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean.

„Pentru candidatura la primării, sondajele din vară vor decide candidaţii”, a menţionat Teodorescu.

Horia Teodorescu a deţinut un mandat de parlamentar în perioada 2008-2012 şi conduce organizaţia judeţeană a PSD Tulcea din luna mai 2010. Teodorescu este singurul candidat la preşedinţia CJ Tulcea care a reuşit performanţa de a câştiga trei mandate la conducerea instituţiei.