Singura biserică din Episcopia Tulcii care-i are ocrotitori pe Sfinţii Trei Ierarhi şi-a sărbătorit ieri hramul. În mijlocul credincioşilor din parohie s-a aflat Preasfinţitul Părinte Episcop Visarion care a oficiat Sfânta Liturghie alături de un sobor de preoţi şi diaconi.

În marea sărbătoare a hramului, peste 200 de enoriaşi au participat la slujba din sfântul lăcaş păstorit cu vrednicie de părintele paroh Viorel Trofim.

După slujbă, prin strădania slujitorilor şi a credincioşilor parohiei „Sfinţii Trei Ierarhi”, beneficiarii cazaţi la Centrul Lebăda din municipiu au primit pachete cu alimente neperisabile şi bunuri de strictă necesitate.

„După încheierea Sfintelor slujbe, însoţit de Prea Sfinţia Sa Visarion, alaiul bisericesc a împărţit aproape 50 de pachete cu alimente la centrul rezidenţial pentru persoane adulte cu dizabilităţi din municipiu, cărora li s-a adus alinare prin cuvânt, dar şi printr-un mic dar, oferit din partea credincioşilor parohiei <<Sfinţii Trei Ierarhi>>”, ne-a declarat preotul paroh Viorel Trofim.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.