Corul „Mussica”, de la Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei de Corală, după interpretarea deosebită pe care grupul vocal a susţinut-o în etapa regională, pe scena din Constanţa.

În urma punctelor acumulate, Corul „Mussica”, dirijat de profesorul pr. Cristian Gorun, prof. corepetitor Iulia Titorencu, va evolua în etapa finală, care va avea loc la Tulcea, în perioada 5-7 aprilie.

Calificarea în ultima etapă a olimpiadei este un succes pentru corul „Mussica”, aflat abia la cel de-al doilea an de activitate. Ineditul acestui grup îl reprezintă componenţa, pentru că din cor fac parte şi elevi ai liceului vocaţional care nu au în programa de studiu ore de muzică, însă au fost înzestraţi din naştere cu această calitate, spune Claudia Grigore-Pahom, directorul Liceului de Arte „George Georgescu”.

Dirijorul corului, prof. Cristian Gorun, se declară foarte mulţumit de elevii săi şi punctează faptul că participarea la olimpiadă este o premieră pentru copiii Liceului de Arte Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.