A început sezonul controalelor. Autorităţile tulcene vor să se asigure că alimentele scoase la vânzare în preajma Paştelui sunt păstrate în condiţii optime şi respectă toate normele de calitate.

Ieri, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Alexandru Dan Munteanu a solicitat autorităţilor publice locale cu atribuţii în domeniul controlului ca în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale să monitorizeze cu atenţie respectarea legislaţiei în domeniul normelor sanitar – veterinare, protecţiei consumatorilor şi sănătăţii publice pe raza judeţului Tulcea.

„Este important ca în această perioadă toate autorităţile cu atribuţii să fie la datorie, să dea dovadă de responsabilitate şi vigilenţă. Cetăţenii trebuie să fie în siguranţă, iar noi avem responsabilitatea de a le asigura acest lucru. Fac un apel către populaţie să se aprovizioneze doar din centrele autorizate şi special amenajate pentru comercializarea diverselor produse agroalimentare specifice şi să acorde o atenţie deosebită calităţii alimentelor achiziţionate”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.