Weekendul trecut, sala CSS din Vest a fost gazda turneului semifinal de volei masculin din cadrul Campionatului Naţional de Speranţe 13-14 ani, în cele trei meciuri pe care echipa Dream Team le-a disputat cu rivalii de la CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi ACS Lumina Wolves Sport Bucureşti.

În urma acestor jocuri, Dream Team CSS Tulcea s-a calificat direct în turneul final al campionatului, care va avea loc în perioada 10-14 mai, în timp ce echipele CSM Bucureşti şi CTF Mihai I, ocupantele locurilor II şi III,  merg în recalificări.

„În grupa B a turneului semifinal I, disputat în acest weekend la Tulcea, CSS Dream Team Tulcea s-a calificat de pe primul loc, cu victorie de 3-0 în toate cele trei meciuri jucate împotriva adversarilor de la CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi ACS Lumina Wolves Sport Bucureşti. Avem o echipă de Speranţe foarte frumoasă, omogenă, atmosfera din tribune a fost deosebită, iar turneul de la Tulcea s-a încheiat cu succes”, ne-a declarat antrenorul Burungiu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.