Dansatorii de la Let’s go dance, coregrafi Lidia Băluţă, Alexandra Băluţă şi Mihai Adrian, au participat şi anul acesta la Concursul Internaţional „Bonito Dance Romania”, desfăşurat la Bucureşti pe 7 mai, unde au impresionat juriul şi publicul prezent şi au reuşit să atingă rezultate mai mult decât bune.

Concursul a adunat pe scenă aproape 2.000 de dansatori din toată ţara, dar şi din Ucraina şi  Republica Moldova, astfel că provocarea de a fi printre cei mai buni a fost resimţită de tulcenii de la clubul Let’s go dance, care şi-au pus toată energia în joc şi au venit acasă cu patru locuri I şi un loc III.

„Clubul Let’s Go Dance a participat cu patru trupe de copii, The Titans, Thunders, Mini Thunders şi Let’s Go Junior, şi am avut şi un solo evoluat de către Ştefania Fulea, care a şi primit un voucher în valoare de 300 de lei pentru Best Performance Streetdance Solo Advanced. Dansatorii noştri au avut o concurenţă de un nivel extraordinar, luptându-se cu unele dintre cele mai bune şcoli de streetdance din ţară”, a declarat Lidia Băluţă.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.