Primarul Ştefan Ilie le-a transmis un mesaj, pe pagina sa de socializare, tulcenilor nemulţumiţi de disconfortul creat de numărul mare de şantiere deschise în municipiu.

„Celor care spun că am deschis prea multe şantiere le pot transmite întrebările zilnice ale locuitorilor care vor să afle când încep lucrările şi pe străzile unde ei locuiesc. Pe cei care îşi doresc ca străzile să fie asfaltate de pe o zi pe alta, îi invit să privească măcar o dată la ce există în interiorul şi la suprafaţa unei străzi din Tulcea aflate în lucru: reţele de conducte (de multe ori neinventariate), cabluri, cămine, grote sau stâlpi de toate tipurile”, a transmis primarul Ştefan Ilie.

Edilul le-a răspuns şi celor care sunt de părere că fondurile pentru modernizarea oraşului se obţin foarte uşor.

„Unora care cred că banii pentru modernizarea oraşului cad cu nemiluita din cer, îi rog să asiste la un singur proiect, de la întocmirea, evaluarea sau obţinerea de avize şi până la licitaţia pentru execuţia lui”, a precizat Ştefan Ilie.

Primarul atrage atenţia că aceste investiţii ar fi putut fi realizate până acum de fostele administraţii ale urbei şi îi roagă pe cetăţeni să accepte disconfortul creat de lucrări.

„Pe toţi aceştia îi întreb de ce nu s-au realizat până acum aceste investiţii şi îi rog să accepte disconfortul creat de lucrări, care nu sunt simple, ci presupun, diferite grade de complexitate în execuţie, de la prima asfaltare şi până la înlocuirea sau protejarea instalaţiilor existente”, a declarat Ştefan Ilie.

Câteva din şantierele deschise în prezent în municipiul Tulcea se derulează pe Păcii, I.L.Caragiale, Alexandru cel Bun, Forestierului, Plugarilor, Sofia Nădejde, Nicolae Bălcescu şi Gravity Park.