Săptămâna aceasta, Danubius Art Fest readuce la Tulcea literatura, muzica şi expo-ziţiile de excepţie.

Timp de trei zile,  între 14 şi 16 septembrie,  la Casa Avramide vor avea loc lansări de carte, recitaluri, ateliere de scriere creativă şi expoziţie de manuscrise eminesciene în facsimil.

În prima zi a festivalului, joi, 14 septembrie, vor fi vernisate expoziţiile de manuscrise eminesciene în facsimil. În continuare, Nicolae Ariton îşi va lansa noua carte, „Tulcea prin timp, cafenele şi taverne”, urmat de Elena Netcu cu lansarea de carte, „Kraina”. Seara se va încheia cu un recital, Duo Kitharsis.

Vineri, a doua zi de festival începe cu atelierul de scriere creativă cu scriitorul Florin Iaru. Miezul serii este întâmpinat de trei lansări de carte: „Spionii dintre ape”, de Lucian Ţugui, „Prea roz”, de Cătălina Steriu, şi „Tatăl meu la izolare”, de Cristian Teodorescu. Seara se va încheia cu cele două recitaluri, recital Gabriel Costa cu Alex Man şi recital Sorin Terinte cu Cătălina Beta.

Ultima zi a festivalului va începe tot cu atelierul de scriere creativă a scriitorului Florin Iaru, trei lansări de carte, romanul „A.Normal”, de Andrei Velea, volumul de poezie „Brutu/us sau A şaptea metafizică a muzelor”, de Adi Secară, şi romanul „Lizoanca la 11 ani”, de Doina Ruşti. Evenimentul se va încheia cu recital Marcian Petrescu şi Mihai Tacoi – Storytellers.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.