Un bărbat în vârstă de 49 de ani şi-a ameninţat joi, 4 iulie, concubina cu un briceag în restaurantul în care se aflau. Conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool şi a neînţelegerilor dintre aceştia. De frică femeia, în vârstă de 46 de ani s-a ascuns în baia restaurantul, timp în care bărbatul a fugit de la faţa locului, fiind identificat la scurt timp de către jandarmii tulceni care l-au deposedat de arma albă.

“Joi, 4 iulie, în jurul orei 15.00, jandarmii au fost solicitaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie, care a reclamat faptul că într-un restaurant din municipiul Tulcea un bărbat îşi ameninţă concubina cu un briceag. La faţa locului, jandarmii au identificat persoana vătămată, constatând faptul că bărbatul reclamat a fugit de la faţa locului. În continuarea verificărilor, în baza semnalmentelor, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat la scurt timp de către jandarmi, fiind deposedat de arma albă pe care o avea asupra sa şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea în vederea continuării cercetărilor. Persoana vătămată a declarat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla la restaurant împreună cu concubinul său, pe fondul consumului de alcool şi a neînţelegerilor, a avut loc un conflict, fiind ameninţată cu un briceag.  De teamă, femeia s-a ascuns în baie”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Tulcea.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.