Noul sezon competiţional a început de curând pentru fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea, la grupele de Under 11, Under 13 şi Under 15.

Fotbaliştii tulceni au avut parte de adversari puternici şi jocuri bune în primele două etape din cadrul Campionatului Judeţean Constanţa la Under 13 şi Under 15.

Cea de-a doua etapă le-a adus tulcenilor de la Under 13 o victorie contra celor de la AS Real Năvodari, sâmbăta trecută.

„Este un nivel mai ridicat în Campionatul Judeţean Constanţa. Îmbucurător este că ne-am atins obiectivele. A fost un meci dificil, prin prisma faptului că am întâlnit o echipă uşor arţăgoasă. Am încercat prin jocul nostru să liniştim puţin intenţia adversarului de a pune presiune din startul jocului. După care am reuşit să controlăm jocul.  Urmărim anumite obiective pe care încercăm să le expunem în joc. Testul nostru de la finalul săptămânii este jocul, acolo încercând să punem în aplicare ceea ce pregătim în cursul săptămânii. A fost o victorie cu cei de la Real Năvodari”, ne-a declarat antrenorul fotbaliştilor de la Under 13, Iulian Nedu.

La Under 15 fotbaliştii tulceni au încheiat meciul cu o egalitate contra celor de la CSM Medgidia, joc disputat pe Stadionul Bididia, sâmbăta trecută.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.