Terenul pe care se află Sala Polivalentă din municipiu a fost predat ieri constructorului care a demarat lucrările de demolare a imobilului, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu.

Săptămâna  trecută a fost emisă autorizaţia de demolare.

„După emiterea autorizaţiei de demolare, la începutul acestei săptămâni a fost predat terenul pentru demararea lucrărilor. Sperăm ca de acum înainte să nu mai apară alte întârzieri şi investiţia să se deruleze conform proiectului. Sala Polivalentă reprezintă o investiţie dorită de toţi tulcenii, un obiectiv extrem de necesar pentru dezvoltarea sportului la nivelul judeţului nostru. Tulcea va avea, aşadar, o nouă sală, una modernă, la standarde europene, care să încurajeze desfăşurarea competiţiilor sportive, care va reprezenta şi o nouă oportunitate de promovare a acestui colţ al ţării”, spune Horia Teodorescu, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea.

Viitoarea sală va avea un teren principal de competiţii, înconjurat de tribune pentru spectatori şi un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafaţă de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20 x 40 m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va creşte la 4.438 de locuri.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.