Director nou la Agenţia de Protecţie a Mediului

Liliana Marinescu a demisionat, Adriana Popescu asigură interimatul

 

DupAgenţia de Protecţie a Mediului înlocuiriă un an şi o lună de directorat la Agenţia de Protecţie a Mediului Tulcea, Liliana Marinescu a demisionat din această funcţie. Gestul are la bază propria voinţă, după cum ţine să ne asigure fosta şefă a instituţiei subordonate Ministerului Mediului.

„A fost o decizie care îmi aparţine. Nu sunt alte cauze care să fi determinat plecarea mea de la APM. Am satisfacţia de a fi lăsat o atmosferă de lucru creată pe modelul mediului privat şi după principiul clientul nostru, stăpânul nostru. Au fost o serie de lacune în sistem atunci când am venit. Am corectat acele minusuri, iar acum pot spune că la APM avem o instituţie europeană”, ne-a declarat Liliana Marinescu.

Interimatul Agenţiei de Protecţie a Mediului este în prezent asigurat de Adriana Popescu, angajată de ani buni în cadrul instituţiei. Surse spun că şefa interimară de la APM nu este înregimentată politic. Aceleaşi surse spun că Liliana Marinescu a rămas angajată în sistemul public, transferându-se la o altă instituţie.