După reabilitarea străzilor,

CJ Tulcea alocă bani şi pentru modernizarea sistemului de canalizare din Babadag

modernizarea sistemului de canalizare la Babadag

În virtutea unei noi asocieri dintre Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Babadag, cheltuiala de 1,2 milioane lei va fi împărţită astfel: 1 milion – autorităţile judeţene, 200.000 lei – primăria oraşului

După ce, în 2012, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Babadag s-au asociat pentru a repara 11 străzi din oraşul tulcean, şedinţa de vineri a forului decizional va consfinţi parafarea unui nou acord între cele două entităţi. De această dată, va fi vorba despre implementarea proiectului privind reabilitarea sistemului de canalizare de pe patru străzi din Babadag. În total, cheltuiala a fost estimată la 1.200.000 lei, din care contribuţia Consiliului Local va fi de 200.000 lei iar cea a autorităţilor judeţene – de 1.000.000 lei.

Potrivit notei de fundamentare care însoţeşte proiectul de Hotărâre, investiţia „Lucrări executare reţele de canalizare străzi, oraş Babadag” are două obiective. În primul rând, executarea reţelei de canalizare, branşamente şi staţie de repompare a apelor uzate pe străzile Măcin şi Nucilor.