Ştefan Ilie, primar în funcţie şi candidat la un nou mandat al municipiului Tulcea, a anunţat că în campania electorală va aloca timp pentru „devoalarea minciunii”. Într-o postare pe pagina proprie de Facebook sub titlul  „Toate tunurile pe Ştefan”, primarul municipiului spune că dacă până acum nu a răspuns atacurilor, acum va arăta „cine face circ şi cine minte”.

„<<Toate tunurile pe Ştefan>>. Aceasta este strategia PSD-ului de campanie electorală. Acesta este tipul de campanie pe care experţii PSD ştiu să o facă cel mai bine şi pe care o practică de când se ştiu în politică. În anii acestui prim mandat de primar al Tulcei, am ales să nu răspund neroziilor, minciunilor şi invectivelor din foarte multe motive, ce ţin de structura mea personală, nivelul discuţiei, dar şi la recomandarea cetăţenilor de bună credinţă, care au nevoie de o administraţie care munceşte, iar nu de un circ continuu. În următoarea lună, însă, va trebui să îmi asum şi această alegere: aceea de a aloca un timp şi pentru devoalarea minciunii. Voi arăta cine face circ, cine minte şi voi demonta minciunile punct cu punct. Voi explica eforturile noastre din spatele proiectelor care avansează mai greu, voi nominaliza personaje gonflate, oameni care vorbesc fără să aibă nicio capacitate administrativă, fără să înţeleagă nevoile comunităţii şi fără niciun portofoliu semnificativ în viaţă. Pe scurt, guralivii acestor zile, specialiştii în aflarea în treabă şi zgomot. Tulcenii vor afla care este priceperea acestor băgători de seama care nu cunosc legislaţie, bune practici, bun simţ, dar mai ales care au o incapacitate nativă de a înţelege că administraţia se face pentru oameni şi nu pentru interese de gaşcă sau pentru că aşa se controlează o comunitate. Revin în curând pe subiecte concrete. Dezvoltăm Tulcea zi de zi şi spunem tot adevărul!”, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, primarul Ştefan Ilie.

Astăzi începe campania electorală, potrivit calendarului de organizare şi desfăşurare a scrutinului din 9 iunie 2024, când vor avea loc alegerile europarlamentare şi cele locale.