De 8 martie,

Doamnele de la Căminul „ Sf. Nectarie ” au primit flori şi mărţişoare din partea aleşilor judeţeni

doamnele de la Căminul Sf. Nectarie au primit flori de la aleșii județeni

În prag de primăvară, gândurile noastre, ale tuturor, se îndreaptă în primul rând spre mame şi bunici, pe care le sărbătorim, ca în fiecare an, în data de 8 martie.

În acest context, un grup de consilieri judeţeni a luat decizia de a vizita, ieri, Căminul pentru persoanele vârstnice „Sf. Nectarie”, din municipiu, pentru a le oferi flori şi mărţişoare doamnelor de aici.

Aceştia au încercat, astfel, să aducă o rază de speranţă în viaţa persoanelor vârstnice care duc lipsa apropiaţilor, mai ales în această perioadă.

„Prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Consiliul Judeţean Tulcea este preocupat permanent de susţinerea şi ocrotirea materială, morală şi educativă a bătrânilor lipsiţi de ajutorul familiei. Totodată, consilierii judeţeni care au vizitat Căminul Sf. Nectarie au transmis din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, cele mai calde şi mai sincere  urări de bine, să aibă parte de o primăvară însorită iar Ziua Femeii să le aducă pace şi linişte sufletească”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea.