Democrat-liberalii şi-au stabilit planul de bătaie

Preşedintele Hogea conduce echipa de campanie pentru europarlamentarele din mai

Hogea conduce echipa de campanie pentru europarlamentare

Atât autorităţile, cât şi toate partidele politice se află în acest moment în „febra” pregătirilor pentru alegerile europarlamentare. Deocamdată, se stabilesc listele de candidaţi şi strategiile pe care formaţiunile şi alianţele politice le vor aplica pentru a-şi asigura cât mai multe fotolii în viitoarea componenţă a Parlamentului European. Deocamdată, de la nivel central au fost date publicităţii numele primilor patru candidaţi de pe lista de eligibili: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu. Cel mai probabil, în zilele următoare vom afla şi poziţia de pe care va candida propunerea PDL Tulcea, Victor Georgescu.

În acest stadiu se află şi Partidul Democrat Liberal, conducerea organizaţiei judeţene declanşând deja pregătirile oficiale pentru scrutinul din mai.

Potrivit prim-vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a PDL, Vasile Gudu, la Bucureşti a fost deja transmisă lista cu echipa judeţeană de campanie, din care fac parte cinci persoane şi în fruntea căreia se află preşedintele Constantin Hogea.