Pistă pentru skateboarderi în locul patinoarului de la Ciuperca

Pistă pentru skateboarderi în locul patinoaruluiPistă pentru skateboarderi în locul patinoarului

După două luni de funcţionare, patinoarul municipal din Parcul Ciuperca (situat în spatele plajei) s-a închis, lucrările de dezasamblare fiind în toi.

În viitorul apropiat, angajaţii Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului (DIAP) vor începe reabilitarea zonei, care va presupune, printre altele, refacerea gradenelor şi a zonei în care a funcţionat, pe vremuri, circuitul de paintball. Totodată, primarul Constantin Hogea spune că pe timpul verii va funcţiona, în locul patinoarului, o pistă de skateboard.

„Patinoarul de la Ciuperca a fost închis şi se lucrează la dezasamblarea sa pentru a putea demara lucrările de reabilitare a zonei, deja prevăzute în bugetul local pe acest an. În locul patinoarului, intenţionăm să amenajăm, pentru această vară, o pistă pentru skatebaord, unde să poată veni toţi copiii care practică acest sport. Cel mai probabil, patinoarul va fi reasamblat în perioada octombrie – noiembrie. Totodată, aşa cum am anunţat deja, intenţionăm ca pentru sezonul rece viitor să mărim suprafaţa patinoarului de la 700 la 1.000 metri pătraţi”, a spus primarul Constantin Hogea.