Extinderea reţelei de canalizare pluvială de pe Taberei, asumată financiar de Consiliul Local

Lucrările vor veni în completarea proiectului din bani europeni ce vizează reabilitarea infrastructurii edilitare din vestul municipiului şi vor costa 237.000 euro

Extinderea reţelei de canalizare pluvială

În acest an, autorităţile municipale au anunţat că intenţionează să se axeze mai mult pe extinderea sistemului de canalizare pluvială, una dintre marile probleme cu care se confruntă oraşul nostru de fiecare dată când plouă torenţial. În acest sens, aleşii municipali au aprobat, la cea mai recentă şedinţă a forului decizional local, studiul de fezabilitate privind extinderea reţelei de canalizare pluviale de pe strada Taberei şi mărirea capacităţii de evacuare a apelor pluviale din zona intersecţiei străzii Isaccei cu Constructorilor. În total, valoarea lucrărilor programate pentru acest an a fost stabilită la un milion de lei (237.000 euro), TVA inclusă.

Practic, este vorba despre o investiţie care vine în completarea proiectului de reabilitare a infrastructurii edilitare din zona vestică a oraşului, care va începe în curând şi care este susţinut din bani europeni.