Executivul Ponta III şi-a asumat, recent, răspunderea pe un nou Program de guvernare, modificat pe alocuri faţă de documentul propus Parlamentului şi poporului în decembrie 2012, împreună cu foştii parteneri de la PNL. Într-o nouă formulă din care au dispărut liberalii însă au fost cooptaţi la frâiele ţării reprezentanţii UDMR, Guvernul condus de Victor Ponta ne propune un set de măsuri de dezvoltare pentru perioada rămasă până în 2016 din care judeţul Tulcea lipseşte „în mod sublim”.

Judetul-Tulcea-uitat-de-Executivul-Ponta-III

Astfel, dacă în 2012 pe lista „marilor proiecte” pentru judeţul nostru se regăseau atât realizarea drumului expres care să lege judeţul nostru de Coridorul IX de transport (ce leagă oraşele Bucureşti de Kiev şi Moscova prin reţeaua Focşani – Galaţi – Brăila – Tulcea – Constanţa de autostrada A2), cât şi mai multe investiţii concrete în infrastructura turistică, priorităţile Executivului par să se fi schimbat între timp.

Spre deosebire de infrastructură, măsurile din dreptul capitolului „Mediu” cuprinse în fostul program au rămas în picioare.