Alegeri europarlamentare 2014

Lansarea candidaţilor PDL: 160 de tulceni au participat la evenimentul de la Bucureşti

Lansarea candidaţilor PDL

Partidul Democrat Liberal şi-a lansat, duminică, lista de candidaţi cu care va ataca alegerile europarlamentare din 25 mai. La evenimentul de la Sala Palatului a fost prezentă şi o delegaţie a organizaţiei judeţene a PDL formată din 160 de persoane şi în fruntea căreia s-au aflat preşedintele Constantin Hogea şi deputatul Vasile Gudu.

Lista PDL pentru alegerile de la finele lunii mai este deschisă de patru actuali europarlamentari: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu. Pe buletinul de vot, organizaţia judeţeană va fi reprezentată de prim-vicepreşedintele filialei, Victor Georgescu, de altfel singurul tulcean aflat pe listele vreunui partid pentru alegerile din 25 mai.

În total, peste 7.000 de militanţi au fost prezenţi la lansarea candidaţilor PDL. Manifestarea a avut loc în prezenţa preşedintele Partidului Popularilor Europeni, Joseph Daul, şi a fostului premier moldovean, Vlad Filat.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, cu această ocazie, că lista formaţiunii portocalii este singura care are nu are în frunte „antieuropeni”.