Portul Tulcea, vacă de muls

APDM Galaţi, taxe de miliarde, investiţii zero!

portul tulcea vacă de muls

Edilul şef al oraşului Tulcea, Constantin Hogea, îi răspunde fostului ministru al Transporturilor Ramona Mănescu, eurocandidat liberal care a declarat într-un miniturneu electoral la Tulcea că transferarea Portului în administrare locală ar însemna o creştere a taxelor pentru cetăţeni.

Primarul Hogea spune că Mănescu a venit la Tulcea  „cu lecţia învăţată de la Galaţi” şi că fostul ministru greşeşte atunci când împărtăşeşte un punct de vedere care nu are legătură cu realitatea.

„Mănescu a expus la Tulcea ceea ce i s-a servit de la Galaţi. Eu, discursul acesta legat de faptul că Portul ar fi o pălărie mult prea mare pentru administraţia locală, îl aud de 12 ani. Ni se bagă în faţă în mod repetat exemplul Brăila unde transferul portului la administraţia locală a eşuat. Păi, dacă a eşuat la ei, asta nu înseamnă că va eşua şi la noi. Să ne lase cu acest exemplu nefericit şi să ne dea nouă posibilitatea să ne exprimăm priceperea managerială”, a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.