Primăria Tulcea a livrat săptămâna trecută cea mai consistentă donaţie de până acum, către Spitalul Judeţean, prin intermediul Asociaţiei „Totul este Posibil”, în baza unei finanţări de tip grant, din partea Kaufland, programul naţional de sănătate „În stare de bine”.

Donaţia a constat în măşti chirurgicale, măşti FPP2, dezinfectanţi suprafeţe, dezinfectanţi mâini, halate de unică folosinţă, halate medici, combinezoane de unică folosinţă, combinezoane reutilizabile, botoşei, capeline, saltele antiescare şi altele.

„Este a 12-a şi cea mai consistentă donaţie, pe care o livrăm personalului medical din Spi-talul Judeţean. Donaţia a fost preluată personal de către directorul Spitalului Judeţean, dr. Năstăsescu Tudor. Mulţumiri speciale tuturor celor implicaţi în lupta continuă cu acest perfid virus, iar tulcenilor sănătate multă”, a transmis primarul Constantin Hogea.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Primăria Municipiului Tulcea, prin partenerii şi colaboratorii săi, a sprijinit constant sectorul medical şi de intervenţie.

„Am fost alături de medicii de familie, de centrul de recoltare de sânge, de Staţia de Ambulanţă, de activitatea celor de la ISU SMURD, de aproape toate secţiile Spitalului Judeţean şi peste tot unde a fost nevoie să venim în sprijinul sănătăţii tulcenilor. Am dotat combatanţii de la ISU cu un tunel de decontaminare de mare capacitate pentru care adresăm mulţumiri speciale domnului Dohotaru Adelin, de la Power Pure Energy”, a precizat primarul Constantin Hogea.

Totodată, în colaborare cu Aqua Carpatica şi directoarea Valentina Vesler, personalul ISU a beneficiat de 1.200 sticle de apă, binevenite în activitatea echipajelor de intervenţie, pe vreme de caniculă.