Primăria municipiului Tulcea ar putea rezilia contractul de execuţie a lucrărilor de pe strada Griviţei, din cauza faptului că firma care se ocupă de investiţie nu îndeplineşte sarcinile în mod corespunzător.

„Am o anumită nemulţumire de modul cum decurg lucrările pe strada Griviţei. Din păcate nu am avut noroc de un constructor foarte serios. Este uşor depăşit de această lucrare. Vom transmite notificări prin care să ne exprimăm nemulţumirea şi dacă nu se remediază va trebui să reziliem contractul”, ne-a declarat primarul Constantin Hogea.

Alte două lucrări sunt programate a se încheia zilele acestea. Este vorba despre câte un tronson de pe străzile Gavrilov Corneliu şi Victoriei.

„Cred că spre sfârşitul săptămânii închidem şi intervenţia de pe strada Gavrilov Corneliu unde am turnat covor asfaltic pe toată zona care a fost afectată de la Big până la Viticulturii. De asemenea, pe tronsonul străzii Victoriei dintre intersecţia cu Podgoriilor până la Trei Ceasuri se toarnă covor asfaltic şi sâmbătă sper să finalizăm. Vom continua şi cu reabilitarea trotuarelor de pe strada Victoriei de la Enel înspre fabrica de Confecţii, sensul de coborâre fiind finalizat”, a precizat, joi, primarul Hogea.

Potrivit edilului, în maxim două săptămâni va fi reabilitată şi strada Timişoarei care are legătură cu strada Independenţei.

În ceea ce priveşte strada Viitorului, aceasta a fost finalizată cu anumite parcări prinse în proiect, iar de miercuri Primăria a început amenajarea altor parcări din zonă.

În perioada 2021-2022 este prevăzută reabilitarea zonei de Vest. Aici sunt prevăzute străzile Lac Ciuperca cu sensul giratoriu, Gării, Ecoului, Constructorilor, Combustibilului, Gazelei, Energiei, Alunişului, Mihai Eminescu, Vărăriei, Aleea Ciocârliei şi Metalurgiştilor.

Nu în ultimul rând, în perioada anului 2021-2022, zona de Est va cuprinde reabilitarea străzilor Şcoalei, Prudenţei, Pescarilor, Plevnei, Progresului, C. A. Rosetti, Cezar, Timpului, Constantin Brătescu, Agricultori, Timişoarei.