Încă 32 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, numărul total al cazurilor ajungând ieri la 1.145 la nivelul judeţului Tulcea, atingându-se astfel un număr record de îmbolnăviri de la începutul pandemiei. În Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Tulcea se aflau ieri internaţi 68 de pacienţi cu COVID-19.

În prezent 584 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar alte 137 sunt izolate la domiciliu potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea.

Un număr de 839 de persoane au fost declarate vindecate, iar 293 de persoane au fost testate marţi pentru coronavirus. Autorităţile nu au raportat ieri niciun deces, numărul total al acestora fiind de 49 de la începutul pandemiei.

Amenzi COVID: 176 de controale

Echipele mixte de control au continuat marţi verificările în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase ale unităţilor de alimentaţie publică.

În urma celor 176 de controale au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.200 lei în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor Covid -19.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA